HAE MEILLE TÖIHIN!


Rekrytoimme motivoituneita ja reippaita ammatillisia tukihenkilöitä palvelukseemme jatkuvalla haulla. Tällä lomakkeella voit hakea sivutoimiseksi tukihenkilöksi, jonka viikkotunnit ovat kolmesta tunnista ylöspäin. Voit myös hakea erikseen nepsy-valmentajan työhön.

UUTTA! Voit hakea samalla lomakkeella myös kokopäiväiseksi työntekijäksi. Työ voi sisältää asiakastyön ohella hallinnollisia työtehtäviä hakijan osaamisen ja kiinnostuksen mukaan. Ilmaise kiinnostuksesi kohdassa "Avoin hakemukseni". Voit myös kertoa, jos olet kiinnostunut muunlaisesta työstä yrityksessämme, kuten esimiestyöstä tai perhetyöstä. Kysy lisää: Jesse Särs p.044 289 5191 tai rekrytointi@sarskild.fi.

Pätevyysvaatimukset: sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan tutkinto sekä kahden vuoden työkokemus lasten tai perheiden kanssa tehtävästä työstä. Arvostamme täydennyskoulutusta ja aktiivista elämäntapaa.

Käsittelemme hakemuksia noin kerran kuukaudessa ja kutsumme osan hakijoista työhaastatteluun. Toimimme Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueilla.

Tervetuloa iloiseen porukkaamme!