HAE MEILLE TÖIHIN!Emme tällä hetkellä rekrytoi aktiivisesti  henkilökuntaa, mutta täyttämällä rekrytointilomakkeen otamme sinuun yhteyttä, kun työntekijöiden rekrytoiminen on taas ajankohtaista. (12.4.2022)

Tällä lomakkeella voit hakea avoimen paikan lisäksi:

  1. sivutoimiseksi ammatilliseksi tukihenkilöksi, jonka viikkotunnit ovat kolmesta tunnista ylöspäin.
  2. sivutoimiseksi nepsy-valmentajaksi.
  3. sivutoimiseksi perhetyöntekijäksi tai ryhmätoiminnan vetäjäksi
  4. sivutoimiseksi kotiin vietävän kuntoutuksen työntekijäksi (aikuiset ja jälkihuoltonuoret)
  5. kokopäiväiseksi avopalveluiden ohjaajaksi. Sovimme työnkuvasi vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työ voi sisältää monipuolisesti erilaista asiakastyötä tai painottua yhteen palveluun (tukihenkilötyö/perhetyö). Työ voi sisältää osaamisesi mukaan esimiestyötä tai muita hallinnollisia tehtäviä.

Yleiset pätevyysvaatimukset: sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan (mieluiten korkeakoulu-) tutkinto sekä kahden vuoden työkokemus lasten tai perheiden parissa tehtävästä työstä. Arvostamme työkokemusta lastensuojelusta, täydennyskoulutusta ja aktiivista elämäntapaa.

Tarjoamme mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi perehdytyksen, tiimin ja esimiehen tuen, säännöllisen työnohjauksen ja kilpailukykyisen palkan. Kokopäiväisten työntekijöiden kanssa sovimme erikseen työsuhteen ehdoista ja toiveesi otetaan huomioon. Työntekijöillemme järjestetään vapaaehtoisia lajikokeiluja ja työhyvinvointiohjelmaa ympäri vuoden.

Käsittelemme hakemuksia noin kerran kuukaudessa ja kutsumme osan hakijoista työhaastatteluun. Toimimme Varsinais-Suomen alueella.

Tiedustelut työtehtävistä: Rami Törmänen p. 044 240 1948 tai rami.tormanen@sarskild.fi.

Tervetuloa iloiseen porukkaamme!