HAE MEILLE TÖIHIN!Tällä lomakkeella voit hakea

  1. sivutoimiseksi ammatilliseksi tukihenkilöksi tai jälkihuollon ohjaajaksi, jonka viikkotunnit ovat kolmesta tunnista ylöspäin.
  2. kokopäiväiseksi avopalveluiden ohjaajaksi. Sovimme työnkuvasi vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaan. Työ voi sisältää monipuolisesti erilaista asiakastyötä tai painottua yhteen palveluun.
  3. Avoinna olevaa työpaikkaa

Yleiset pätevyysvaatimukset: sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan (mieluiten korkeakoulu-) tutkinto sekä kahden vuoden työkokemus lasten tai perheiden parissa tehtävästä työstä. Arvostamme työkokemusta lastensuojelusta, täydennyskoulutusta ja aktiivista elämäntapaa.

Tarjoamme mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön lisäksi perehdytyksen, tiimin ja esimiehen tuen, säännöllisen työnohjauksen ja kilpailukykyisen palkan. Kokopäiväisten työntekijöiden kanssa sovimme erikseen työsuhteen ehdoista ja toiveesi otetaan huomioon. Työntekijöillemme järjestetään vapaaehtoisia lajikokeiluja ja työhyvinvointiohjelmaa ympäri vuoden sekä tarjotaan erilaisia henkilöstöetuja. Toimimme Turun seudulla.

Käsittelemme hakemuksia noin kerran kuukaudessa ja kutsumme osan hakijoista työhaastatteluun.

Tiedustelut työtehtävistä:  Rami Törmänen p. 044 240 1948 tai rami.tormanen@sarskild.fi.

Tiedustelut alihankinnasta: Jesse Särs p. 044 289 5191 tai jesse.sars@sarskild.fi

Soitot mielellään arkisin klo 9.00-13.00.

Tervetuloa iloiseen porukkaamme!