Tarinamme

SÄRSKILD OY

Särskild Oy on kotimainen lapsia ja perheitä palveleva yritys, jonka työskentelyssä jokainen asiakas tuntee itsensä erityiseksi. Meidän mielestämme hyvään työhön on yksinkertainen resepti: rautainen ammattitaito, hyvinvoivat työntekijät ja rento työilmapiiri.


Särskild on turkulainen avohuollon palveluita tarjoava yritys, joka palvelee ammattimaisella ja rennolla otteella tuen tarpeessa olevia lapsia, nuoria ja perheitä. Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita jälkihuollon ja ammatillisen tukihenkilötyön palveluita sekä innovatiivisia ratkaisuja perheiden tarpeisiin.

Toimitilamme sijaitsee Turun yliopiston ja Åbo Akademin kampusalueen laidalla, lähellä jokirantaa. Toimistollamme on hyvät puitteet yksilötyölle ja vertaisryhmille. Meillä on maaseudun rauhassa oma metsäpalsta, jossa on mahdollista ulkoilla, grillata, seikkailla ja tehdä kaikkea kivaa asiakastapaamisilla. Yrityksellämme on jälkihuollon tukiasuntoja Turussa ja ympäristökunnissa.

Meillä on tällä hetkellä 15 työntekijää, joista 10 työskentelee kokopäiväisinä. Särskild Oy:n perustajana ja toimitusjohtajana toimii kasvatustieteiden maisteri ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja Jesse Särs, jolla on 13 vuoden työkokemus lastensuojelusta ja sen kehittämisestä. Lisäksi meillä on muutama alihankkija tekemässä nepsy-valmennusta.

Meille laatu tarkoittaa sitä, että ammattitaitoisilla työntekijöillä on mahdollisuus pysähtyä rauhassa asiakkaiden asioiden äärelle ja olla aidosti läsnä.