Tarinamme

SÄRSKILD OY

Särskild Oy on kotimainen lapsia ja perheitä palveleva yritys, jonka työskentelyssä jokainen asiakas tuntee itsensä erityiseksi. Meidän mielestämme hyvään työhön on yksinkertainen resepti: rautainen ammattitaito, hyvinvoivat työntekijät ja rento työilmapiiri.


Särskild on pieni turkulainen tukihenkilötoimisto, joka palvelee tuen tarpeessa olevia lapsia ja perheitä. Tavoitteenamme on tuottaa laadukkaita ammatillisen tukihenkilötyön palveluita sekä innovatiivisia ratkaisuja perheiden tarpeisiin. Lisäksi moniammatillinen Nepsy-tiimimme toteuttaa neuropsykiatrista valmennusta ja ryhmätoimintaa.

Särskild Oy:n perustajana ja toimitusjohtajana toimii kasvatustieteiden maisteri ja ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja Jesse Särs, jolla on yli kymmenen vuoden työkokemus lastensuojelusta ja sen kehittämisestä. Tarkkaan valitut ammatilliset tukihenkilömme tulevat pääasiassa Jessen ammatillisista verkostoista.

Laadukkaat toimitilamme sijaitsevat Turun yliopiston ja Åbo Akademin kampusalueen laidalla, lähellä jokirantaa. Toimistollamme on hyvät puitteet yksilötyölle ja vertaisryhmille.

Meillä on tällä hetkellä 14 työntekijää, joista seitsemän työskentelee kokopäiväisinä. Lisäksi meillä on muutama alihankkija tekemässä nepsy-valmennusta. Emme aio enää merkittävästi kasvaa, sillä uskomme pienen ja paikallisen toimijan pystyvän tarjoamaan kaikkein laadukkainta palvelua. Meille laatu tarkoittaa sitä, että ammattitaitoisilla työntekijöillä on mahdollisuus pysähtyä virkeinä asiakkaiden asioiden äärelle ja olla aidosti läsnä.